1Medisch Adviseur is het eerste volledig partijneutraal medisch adviesbureau van Nederland. Sinds 2012 bieden wij diensten aan op het gebied van medisch advies in letselschade, medische expertises en klein geneeskundige onderzoeken. Wij zijn begonnen vanuit de overtuiging dat de positie van slachtoffers bij letselschade veel beter kan. 1Medisch Adviseur zet daarom één zeer ervaren medisch adviseur in. Deze adviseur geeft neutraal en onafhankelijk medisch advies. Dit is in opdracht van zowel het slachtoffer en eventueel zijn belangenbehartiger als de verzekeraar.

Twee medisch adviseurs?

Het is nu gebruikelijk om bij letselschade twee medisch adviseurs in te zetten. Eén die adviseert voor het slachtoffer en een tweede namens de verzekeraar. Dit leidt vaak tot onderlinge discussie en tot onnodige extra expertise-onderzoeken. Dit heeft als gevolg vertraging en hogere kosten. Slachtoffers zijn hierdoor meer bezig met hun procedure dan met hun herstel.

Onafhankelijk medisch advies

Onze artsen werken in opdracht van zowel het slachtoffer / de belangenbehartiger als de verzekeraar. Onze medisch adviseurs hebben jaren ervaring in letselschadeadvisering en met het werken aan de kant van het slachtoffer en de verzekeraar. Zij werken partijneutraal en onafhankelijk. De adviseur vertelt het eerlijke, medisch verhaal. Onze medisch adviseurs zijn ook toegankelijk voor slachtoffers. Slachtoffers komen op gesprek en kunnen altijd contact opnemen met hun medisch adviseur. Oftewel: er wordt mét slachtoffers gepraat i.p.v. over hen. Door het werken met één neutraal medisch adviseur verloopt het medisch traject sneller en met lagere kosten. Maar het belangrijkste: een vlot, eerlijk en eenduidig advies is vooral prettig voor slachtoffers.

Meer informatie over 1Medisch Adviseur

Partijneutraal, eerlijk & volledig en transparant zijn onze waarden. Daarom vind je dit terug bij alle diensten die 1Medisch Adviseur aanbiedt. Je leest hier meer over op onze pagina Diensten.

>> Ga naar Onze diensten >>